Umut Byr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2013 Mesajlar 1.254 Yer Ankara 8 Temmuz 2014 #1 VID-NXTTN2 Water Block (NVIDIA GeForce GTX TITAN/Black, 780/Ti Video Card) Linkini atmış olduğum modeldeki aparat GTX 780 DirectCU II ile uyumlu mudur? Yoksa sadece Referans tasarım kartlara mı oluyor ?
VID-NXTTN2 Water Block (NVIDIA GeForce GTX TITAN/Black, 780/Ti Video Card) Linkini atmış olduğum modeldeki aparat GTX 780 DirectCU II ile uyumlu mudur? Yoksa sadece Referans tasarım kartlara mı oluyor ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 8 Temmuz 2014 #2 NOTE: This product is based on the original reference board layout. It will not fit video cards which have been changed from the original AMD or NVIDIA reference spec. Yani sadece referans tasarım PCB, ekran kartları ile uyumlu.
NOTE: This product is based on the original reference board layout. It will not fit video cards which have been changed from the original AMD or NVIDIA reference spec. Yani sadece referans tasarım PCB, ekran kartları ile uyumlu.
Oğuzhan Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2014 Mesajlar 1.338 Makaleler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 8 Temmuz 2014 #3 Dostum uyumlu olduğu bir sürü pcb var. 780, 780ti, titan, titan black, hepsinde kullanabilirsin. Ama elinde asus DirectCU varsa bence boşuna para harcama
Dostum uyumlu olduğu bir sürü pcb var. 780, 780ti, titan, titan black, hepsinde kullanabilirsin. Ama elinde asus DirectCU varsa bence boşuna para harcama
Umut Byr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2013 Mesajlar 1.254 Yer Ankara 8 Temmuz 2014 #4 Teşekkürler açıklamayı okumamıştım bile. Teşekkür ederim.