KOORUI 23.8" monitör alınır mı?

1300 lira vergisi, 900 lira teslimatı var, bir ara Prime ile kargoyu bedavaya getirme yöntemi vardı. Diyelim yaptınız yine pahalı oluyor, gereksiz. Yurt içi daha iyi modeller bulunur o fiyata.

1300 lira vergisi, 900 lira teslimatı var, bir ara Prime ile kargoyu bedavaya getirme yöntemi vardı. Diyelim yaptınız yine pahalı oluyor, gereksiz. Yurt içi daha iyi modeller bulunur o fiyata.
Ben normalde bunu alacaktım ama zam geldiği için bütçem el vermiyor.

O fiyat ne hocam? Daha geçen konuştuk 3800 falandı.

Daha iyi bir seçenek olacaktır.

O fiyat ne hocam? Daha geçen konuştuk 3800 falandı.

Öyle diyorsun da LG dışında alternatifi kalmadı aynı fiyata. Monitörlerin bu ülkede sabit fiyatta duramama hastalığı var.

LG de alınabilir daha iyi bir seçenek. Aşırı farkı yok ama daha kaliteli. Yeni gördüm ben de.

Öyle hocam. Çok kötü bir hal almaya başladı durum.

Bu güzel duruyor. Teşekkürler.

Baktım göremedim ama monitörün pivot özelliği var mı?

Yükseklik özelliği yok. Dönme özelliği yok. Yalnızca belli açıda aşağı ve yukarı çevirebiliyorsunuz ekranı.

Yükseklik özelliği yok. Dönme özelliği yok. Yalnızca belli açıda aşağı ve yukarı çevirebiliyorsunuz ekranı.
Kusura bakmayın sizi meşgul ediyorum. Son sorum olacaktı. Bu konu hakkında bilgim olmadığı için soruyorum. Bu site güvenilir midir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…