O omer_kazli Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #1 Monitör Koorui 27" GN02 1ms 240Hz Gaming Monitör Yakın zamanda bir hazır sistem sipariş ettim, şimdi ise bir monitör almam lazım. Uygun fiyatlarda bir şey olması lazım ve bu fiyatlara 240 Hz monitör bulmak imkansız zaten. Sizce bu monitör alınır mı? Kronik bir sorunu falan var mıdır?
Yakın zamanda bir hazır sistem sipariş ettim, şimdi ise bir monitör almam lazım. Uygun fiyatlarda bir şey olması lazım ve bu fiyatlara 240 Hz monitör bulmak imkansız zaten. Sizce bu monitör alınır mı? Kronik bir sorunu falan var mıdır?
metesvg Picopat Katılım 1 Ağustos 2025 Mesajlar 31 Çözümler 1 2 Ağustos 2025 #2 Alınır. Kronik sorunları var örneğin ışık sızması, zayıf renk kalibrasyonu, ghosting gibi. Ama sende de olacak diye bir şey yok. Şans işi biraz.
Alınır. Kronik sorunları var örneğin ışık sızması, zayıf renk kalibrasyonu, ghosting gibi. Ama sende de olacak diye bir şey yok. Şans işi biraz.
8 815867 Decapat İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 3.640 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #3 omer_kazli dedi: bu fiyatlara 240 Hz monitör bulmak imkansız zaten. Genişletmek için tıkla... Samsung eğitim indirimi ile 5.699 TL'e Samsung Odyssey G4 240 Hz alabilirsin.
omer_kazli dedi: bu fiyatlara 240 Hz monitör bulmak imkansız zaten. Genişletmek için tıkla... Samsung eğitim indirimi ile 5.699 TL'e Samsung Odyssey G4 240 Hz alabilirsin.