Türkiye'ye uzun zamandır gelmesi gereken modeldi, 10 Kasım'da gelmiş. Renk gamutları muazzam derecede iyi. Kontrast olarak IPS ortalamanın en üstü diyebilirim. Parlaklık olarak yüksek. Ghosting testi; Sabit bir OverDrive ayarı yok. OverDrive ayarı olarak; 320 Hz için FPS, rekabetçi...
Panel bilgisi Panel olarak sadece BOE İPS panel olduğunu belirtmişler. Tam model belli değil, incelemede de tam model belirtilmemiş. En azından BOE'nin çok sağlam bir panel üreticisi olduğunu biliyoruz. Msi, Asus vb markalar baktığım incelemeler sonucunda üst segment ürünlerinde ağırlıklı...
www.technopat.net
Rampage ürünlerini sevmem ama adamların hakkını yememek lazım arada bir güzel iş ortaya çıkarıyorlar.
Panel bilgisi Panel olarak sadece BOE İPS panel olduğunu belirtmişler. Tam model belli değil, incelemede de tam model belirtilmemiş. En azından BOE'nin çok sağlam bir panel üreticisi olduğunu biliyoruz. Msi, Asus vb markalar baktığım incelemeler sonucunda üst segment ürünlerinde ağırlıklı...
www.technopat.net
Rampage ürünlerini sevmem ama adamların hakkını yememek lazım arada bir güzel iş ortaya çıkarıyorlar.
Araştırma yaptım detaylı BOE IPS panel var.
Renk doğruluğu, Panel homojenliği IPS'e kıyasla daha geride kalıyor.
Yenileme hızı önemli fakat bir yere kadar. Önemli olan ne görebildiğiniz.
BOE bir model veya panel cinsi değil, dünyanın en büyük panel üreticilerinden birisi. ASUS, MSI gibi büyül markaların çoğu üst segment IPS panel modellerinde BOE tercih ediyor. Araştırma falan yapmadığın çok belli