Koorui monitör alınır mı?

Hayojin

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500
ASUS B450M Dragon
ASUS Radeon RX 6650 XT DUAL 8GB
G.SKILL 16GB RIPJAWS V 3200MHZ
WD 480GB Green SN350 NVME M.2
Gamebooster GB-W002B 650W 80+ Bronze
Dostlar koorui marka bir monitör almayı düşünüyorum. Pek bilindik bir marka değil, almamı önerir misiniz? Eğer aynı özelliklerde farklı bir monitör tavsiyeniz varsa onu da değerlendirebilirim.
Monitör: Amazon.com.tr

İthalat ücreti dahil 3700 TL civarına geliyor, bilinmedik bir markanın yurt dışı ürünü dolayısıyla garanti sıkıntısı olabilir. Aşağı yukarı aynı fiyata yurt içinden bilindik markaların birçok modelini alabilirken bunu almak çok gereksiz.

1686564459886.png

Dostlar koorui marka bir monitör almayı düşünüyorum. Pek bilindik bir marka değil, almamı önerir misiniz? Eğer aynı özelliklerde farklı bir monitör tavsiyeniz varsa onu da değerlendirebilirim.
Monitör: Amazon.com.tr

Bazı ürünlerinde innolux panel kullanılıyor. Eğer ki innolux çıkarsa memnun kalırsınız. Fiyatda pek uygun sayılmaz. 3700 TL az bir para değil. Garanti sorunu olacaktır bir arızada. Böyle bir şey tercih edebilirsiniz.

edit: daha uygunu var.

Buna 1200 TL+ en az daha vereceksin biliyorsun değil mi?
Bilmiyodum hocam.Çok sağolun bilgilendirme için

Bazı ürünlerinde innolux panel kullanılıyor. Eğer ki innolux çıkarsa memnun kalırsınız. Fiyatda pek uygun sayılmaz. 3700 TL az bir para değil. Garanti sorunu olacaktır bir arızada. Böyle bir şey tercih edebilirsiniz.

Öneri için çok teşekkür ederim hocam.

bende bunu almayı planlıyordum ama kronik sorunlu ghosting yapıyor falan diyorlardı doğrumu?

bende bunu almayı planlıyordum ama kronik sorunlu ghosting yapıyor falan diyorlardı doğrumu?
Bende tam onun için konu açmayı düşünüyordum bir bilgi alabilirsem sana da haber veririm istersen

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı