Dostlar koorui marka bir monitör almayı düşünüyorum. Pek bilindik bir marka değil, almamı önerir misiniz? Eğer aynı özelliklerde farklı bir monitör tavsiyeniz varsa onu da değerlendirebilirim.
Monitör: Amazon.com.tr
İthalat ücreti dahil 3700 TL civarına geliyor, bilinmedik bir markanın yurt dışı ürünü dolayısıyla garanti sıkıntısı olabilir. Aşağı yukarı aynı fiyata yurt içinden bilindik markaların birçok modelini alabilirken bunu almak çok gereksiz.
Dostlar koorui marka bir monitör almayı düşünüyorum. Pek bilindik bir marka değil, almamı önerir misiniz? Eğer aynı özelliklerde farklı bir monitör tavsiyeniz varsa onu da değerlendirebilirim.
Monitör: Amazon.com.tr
Bazı ürünlerinde innolux panel kullanılıyor. Eğer ki innolux çıkarsa memnun kalırsınız. Fiyatda pek uygun sayılmaz. 3700 TL az bir para değil. Garanti sorunu olacaktır bir arızada. Böyle bir şey tercih edebilirsiniz.
Kooriu aslında kendi başına bir marka değil. HKC çatısı altında üretilen monitörler.
HKC zaten bir üretici. Çin malı kısacası.
Ofis ortamlarında HKC çok gördüm ama Gaming olarak mantıklı bulmuyorum.
Bazı ürünlerinde innolux panel kullanılıyor. Eğer ki innolux çıkarsa memnun kalırsınız. Fiyatda pek uygun sayılmaz. 3700 TL az bir para değil. Garanti sorunu olacaktır bir arızada. Böyle bir şey tercih edebilirsiniz.