Kooruı monitör alınır mı?

Dilersen satıcıyla ilk önce görüş. Ürünlerin sıfır olur olmadığını falan sor. Sonra iade için çok uğraştırırlar.
Alıyorum ben bunu hocam her şey için teşekkürler

Dilersen satıcıyla ilk önce görüş. Ürünlerin sıfır olur olmadığını falan sor. Sonra iade için çok uğraştırırlar.
hocam bir şey daha sorucam bu monitörde g sync açılabilirmi ve bazı yerlerde 1ms yazıyor bazı yerlerde 4 hangisi doğru

Son düzenleme:
Hocam bir şey daha soracağım bu monitörde G-SYNC açılabilir mi ve bazı yerlerde 1ms yazıyor bazı yerlerde 4 hangisi doğru

G-SYNC'i her türlü açarsın.
Sadece DP kablosu şart. Sonra OSD menüsünden Adaptive ya da FreeSync açıyorsun. Ardından NVIDIA Denetim Masası'na girip G-SYNC'i GPU üzerinden aktif et diyorsun olay tamam.

1 ms satış stretejisidir. 4 ms değeri doğrudur. Bunlara çok takılmanıza gerek yok. IPS panelde 3-7 ms ortalama tepkime olur zaten.

Hocam Aoc27g2spu mu yoksa hpx27 mi (aoc da hoparlör var HP de yok ben aoc sipariş ettim ama sorayım dedim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…