B Berat.1 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2016 #1 Yanlışlıkla USB'nin kablosunu USB'nin dibinden kopardım. Ne yapmalıyım? Yardım eder misiniz? Nasıl birleştirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2016
Yanlışlıkla USB'nin kablosunu USB'nin dibinden kopardım. Ne yapmalıyım? Yardım eder misiniz? Nasıl birleştirebilirim?
İbrahim Göksoy Megapat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 799 Çözümler 4 Yer Antalya Manavgat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 21 Temmuz 2016 #2 Aynı renkleri birleştirip sar.
Y yasnbct Hectopat Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2016 #3 başka bir usb kablo bulup ek yapabilirsin .renkler aynı olacak
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 17 Ağustos 2016 #4 Hiç gerek yok. Riske girme iyi bir markadan kablo satın al.
Kemal Erdoğan Megapat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 202 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ETA Bilgisayar - Eğitim\Servis 7 Eylül 2016 #5 Dipten koptuysa biraz zor bir işlem olacaktır. Kablonun köküne kadar soyup lehim yapmak lazım ki o da baya zahmetli bir iş. Evinizde kullanmadığınız usb kablosu mutlaka vardır. Onlardan ek yapmak daha sağlıklı olur.
Dipten koptuysa biraz zor bir işlem olacaktır. Kablonun köküne kadar soyup lehim yapmak lazım ki o da baya zahmetli bir iş. Evinizde kullanmadığınız usb kablosu mutlaka vardır. Onlardan ek yapmak daha sağlıklı olur.