TR-whovian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 1.498 Çözümler 17 Yer Ankara 4 Eylül 2023 #1 Son 2 gündür sürekli Twitch üzerinde reklamlarını görüyorum kopazar denilen site güvenli mi? Steam gift üzerinden oyun verdiklerini söylüyorlar. Ayrıca reklam seslendirmeni Harun Can.
Son 2 gündür sürekli Twitch üzerinde reklamlarını görüyorum kopazar denilen site güvenli mi? Steam gift üzerinden oyun verdiklerini söylüyorlar. Ayrıca reklam seslendirmeni Harun Can.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.578 Çözümler 20 4 Eylül 2023 #2 TR-whovian dedi: Son 2 gündür sürekli Twitch üzerinde reklamlarını görüyorum kopazar denilen site güvenli mi? Steam gift üzerinden oyun verdiklerini söylüyorlar. Ayrıca reklam seslendirmeni Harun Can. Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Yılların sitesi.
TR-whovian dedi: Son 2 gündür sürekli Twitch üzerinde reklamlarını görüyorum kopazar denilen site güvenli mi? Steam gift üzerinden oyun verdiklerini söylüyorlar. Ayrıca reklam seslendirmeni Harun Can. Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Yılların sitesi.
L Logan Howlett Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 974 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 Tearz dedi: Güvenilir. Yılların sitesi. Genişletmek için tıkla... Kopazar ve GameSatış bu iki siteye güvenebilirsin ikisindende yıllar önce sayısız kez alışveriş yaptım başka siteleri bilmiyorum
Tearz dedi: Güvenilir. Yılların sitesi. Genişletmek için tıkla... Kopazar ve GameSatış bu iki siteye güvenebilirsin ikisindende yıllar önce sayısız kez alışveriş yaptım başka siteleri bilmiyorum
C cancan1135 Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 771 Çözümler 2 4 Eylül 2023 #4 Eski bir site sağlamdır, yıllar önce Knight Online Gold bar ve epin satışı için kurulmuştu şu an satış skalası geniş.
Eski bir site sağlamdır, yıllar önce Knight Online Gold bar ve epin satışı için kurulmuştu şu an satış skalası geniş.