A ArdaAtak Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 69 19 Temmuz 2025 #21 Bilgici1 dedi: attım istek Genişletmek için tıkla... hocam merhaba forumdaki konu biraz sapacak ama açıkçası bende arayışa geçtim,herhangi bir koçluk sistemi önerir misiniz?
Bilgici1 dedi: attım istek Genişletmek için tıkla... hocam merhaba forumdaki konu biraz sapacak ama açıkçası bende arayışa geçtim,herhangi bir koçluk sistemi önerir misiniz?
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.440 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2025 #22 ArdaAtak dedi: hocam merhaba forumdaki konu biraz sapacak ama açıkçası bende arayışa geçtim,herhangi bir koçluk sistemi önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ev dershanemi önerebilirim artı koçlukta varmış indirimle alabiliyorsun sems55 diye bi kodla. Veya SEMS55 di galiba
ArdaAtak dedi: hocam merhaba forumdaki konu biraz sapacak ama açıkçası bende arayışa geçtim,herhangi bir koçluk sistemi önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ev dershanemi önerebilirim artı koçlukta varmış indirimle alabiliyorsun sems55 diye bi kodla. Veya SEMS55 di galiba