Kopya çekerken yakalanan öğrenciye ne cezası verilir?

• Konuyu başlatan b0r
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 5.013

b0r

Decapat
Daha fazla  
Değişen müfredat sonrası fizik sınavında kopya çekerken yakalandım. Kağıda ismimi yazdı ve sınav kağıtlarının arasına koydu. O kağıt fizik hocasına gitmiştir bile. e-Okul'a K veya 0 yazılıp bırakırlar mı yoksa uzaklaştırma veya disiplin sucu var mıdır? 9.sınıftayım önceden hiç kınama disiplin veya tutanak yemedim. Sonuçlar ne olur sınıfta kalır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
En fazla 0 verir geçerler. Ben 9. sınıfta çok kopya çektim (tavsiye etmiyorum kopya çekmek her zaman kötü bir şeydir) ve sınavın birinde hoca beni yakalar gibi oldu. Normalde elimden kağıdı alması lazımdı ama almadı başımda dikildi bende o sınavdan kaldım sadece.

Değişen müfredat sonrası fizik sınavında kopya çekerken yakalandım. Kağıda ismimi yazdı ve sınav kağıtlarının arasına koydu. O kağıt fizik hocasına gitmiştir bile. e-Okul'a K veya 0 yazılıp bırakırlar mı yoksa uzaklaştırma veya disiplin sucu var mıdır? 9.sınıftayım önceden hiç kınama disiplin veya tutanak yemedim. Sonuçlar ne olur sınıfta kalır mıyım?

İlk defa yapıyorsan kınama cezası verilir. Sene sonu siliniyor eğer başka vukuatın yoksa sorun etme e okulda da K ya da 0 yazar.

Tutanak tutulabilir. Eger tutanak tutulursa e-Okul'a k yazılır geçen sene yaşadım.

Çekmeyim baba çekmeyin delikanlı adamın çekecegi birşey değil :D birşey olmaz kral 0 verir belki şansın varsa acırlıarsa bir daha sınav yaparlar en kötü tutanak tutarlar falan.

Okula bağlı ama muhtemelen direkt e-okula K yazıp bırakırlar.

İlk defa yapıyorsan kınama cezası verilir. Sene sonu siliniyor eğer başka vukuatın yoksa sorun etme e okulda da K ya da 0 yazar.
Yok hocam bu ilk oluyor onun dışında dersten bile atılmadım. Fizik hocası biraz fazla sinirli ve disiplin yazarlarmı ondan korkuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı