W wwz olsun ya Centipat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2 31 Mayıs 2024 #11 KEROXEA dedi: Çift hesap üyeliği yasak diğer hesabınızdan yazınız. Muhtemelen ailenizi arayıp derler ama belki demeyebilirler bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Diğer hesabım yasak olduğu için giriş yapilmiyor konuyu baştan açsam cevaplar mısınız?
KEROXEA dedi: Çift hesap üyeliği yasak diğer hesabınızdan yazınız. Muhtemelen ailenizi arayıp derler ama belki demeyebilirler bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Diğer hesabım yasak olduğu için giriş yapilmiyor konuyu baştan açsam cevaplar mısınız?
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 31 Mayıs 2024 #12 wwz olsun ya dedi: Diğer hesabım yasak olduğu için giriş yapilmiyor konuyu baştan açsam cevaplar mısınız? Genişletmek için tıkla... Cevaplarız, kopyala yapıştır yapmayın o da yasak, özgün olarak yazıp açın konuyu.
wwz olsun ya dedi: Diğer hesabım yasak olduğu için giriş yapilmiyor konuyu baştan açsam cevaplar mısınız? Genişletmek için tıkla... Cevaplarız, kopyala yapıştır yapmayın o da yasak, özgün olarak yazıp açın konuyu.
Oğuzhan18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 2.211 Çözümler 3 1 Haziran 2024 #13 Hocam hesap çok değerliydi ve benden itemleri çalınca hesabı sadece ona verdiğimi biliyordum ve mesaj yazdığımda bana bile bile yalan atınca fıttırdım. Oradan zaten Allah ne verdiyse
Hocam hesap çok değerliydi ve benden itemleri çalınca hesabı sadece ona verdiğimi biliyordum ve mesaj yazdığımda bana bile bile yalan atınca fıttırdım. Oradan zaten Allah ne verdiyse