Kopya çekerken yakalanınca ne olur?

Anladım hocam yardımınız için teşekkür ederim.

Okul hayatım boyunca kopyadan yakalanan çok kişi gördüm ama hocaların K veya 0 girdiğini duymadım. Bir şey yapmaz büyük ihtimal, göz korkutmuştur.
Ben çok gördüm her sınavda 2 3 kişi patlıyordu.

Benden söylemesi bence geçirmez

Dostum inatla tüm mesajlarıma dislike attın, karşılığında ben de attım ama anlayamadım, nedir bu inadın ve nefretin? Ben bizzat işin içinde bulunmuş birisi olarak yardımcı oldum ve sen kafana göre bir fikirde inat edip, ayrıca seninle alakası olmayan mesajlara da dislike atarak ne yapmış oldun, zamanında sen çok uğraştın da kopya kağıdın düzeltilmedi mi, onun mu öfkesi?

Pek bir şey olmaz en fazla tutanak yersin notuna k girilir k gidileceğini pek düşünmüyorum aldığın not girilebilir.

Pek bir şey olmaz en fazla tutanak yersin notuna k girilir k gidileceğini pek düşünmüyorum aldığın not girilebilir.

Tutanak bile tutulmuyor sadece hocalar bayağı düşük veriyor böylece dersten kalıyorsun.

Tutanak bile tutulmuyor sadece hocalar bayağı düşük veriyor böylece dersten kalıyorsun.

Hayatımda hiç kopyadan yakalanma durumu yaşamadım yaşamamda kopya çekmek kimi durumda gerekiyor zor durum harici kullanmıyorum tutanak tutulduğuna şahit olmadım kopya kağıdı alınır ve uyarılırdı sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…