Kopya çekerken yakalanmak

yessir2623

Decapat
Daha fazla  
Bugün biyoloji sınavı vardı ve çok çalışamadığım için kopya hazırlamışıtım. Sınav başladığında ise bildiğim yerlerden çıktığı için yakalanma riski almayıp kopya çekmekten vazgeçtiğim için kopya kağıdını altıma koymuştum ve hoca tam yanıma geldiğinde kağıt yere düştü ve hoca bunu görüp kopya kağıdını aldı ve kopya kağıdının üstüne adımı yazdı ama sınav kağıdımı almadı. Bu durumda bir şey olur mu eğer olursa hocalarla nasıl konuşabilirim?

Yarın biyoloji dersi var ve büyük ihtimal hoca kopya çektin mi veya niye çektin gibi şeyler diyecektir bunlara ne demeliyim.

Hocam siz mi çok safsının ben mi çok tilkiyim kafadan bir şeyler uydur. Eğer ki hocan lafdan anlamayan bir tipse tutarlı bir kolpa at hocan insafliysa doğruyu söyle özür dile.

Kağıdını alıp direk kurula bildirmesi gerekiyor k yazması için ayrıca disiğlin kurulunun toplanmasıda gerekiyor 1 haftaya okul kapanıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…