Y Yunus2121 Femtopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #1 Sınavda kopya çekerken yakalandım ve hoca kağıdı alıp K girdi. Acaba hoca herhangi bir tutanak veya sicil suçu yazar mı? Aşırı korkuyorum.
Sınavda kopya çekerken yakalandım ve hoca kağıdı alıp K girdi. Acaba hoca herhangi bir tutanak veya sicil suçu yazar mı? Aşırı korkuyorum.
Solistrakya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.098 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #2 Yunus2121 dedi: Sınavda kopya çekerken yakalandım ve hoca kağıdı alıp k girdi. Acaba hoca herhangi bir tutanak veya sicil suçu yazar mı? Aşırı korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Disiplin suçu alacaksınız.
Yunus2121 dedi: Sınavda kopya çekerken yakalandım ve hoca kağıdı alıp k girdi. Acaba hoca herhangi bir tutanak veya sicil suçu yazar mı? Aşırı korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Disiplin suçu alacaksınız.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.090 Makaleler 3 Çözümler 68 16 Ocak 2022 #3 Yunus2121 dedi: Sınavda kopya çekerken yakalandım ve hoca kağıdı alıp K girdi. Acaba hoca herhangi bir tutanak veya sicil suçu yazar mı? Aşırı korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Disiplin suçu yersiniz, eğer lisede iseniz sicilinize işlenir diye *duymuştum*.
Yunus2121 dedi: Sınavda kopya çekerken yakalandım ve hoca kağıdı alıp K girdi. Acaba hoca herhangi bir tutanak veya sicil suçu yazar mı? Aşırı korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Disiplin suçu yersiniz, eğer lisede iseniz sicilinize işlenir diye *duymuştum*.
Sasukeeee Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 498 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ninja,Sasuke pataklamada doktora yapmış 16 Ocak 2022 #4 Yunus2121 dedi: Sınavda kopya çekerken yakalandım ve hoca kağıdı alıp K girdi. Acaba hoca herhangi bir tutanak veya sicil suçu yazar mı? Aşırı korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Çekmeseydin emek hırsızı.
Yunus2121 dedi: Sınavda kopya çekerken yakalandım ve hoca kağıdı alıp K girdi. Acaba hoca herhangi bir tutanak veya sicil suçu yazar mı? Aşırı korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Çekmeseydin emek hırsızı.
Y Yunus2121 Femtopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #5 Solistrakya dedi: Disiplin suçu alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Offf yav sicile işlenmez değil mi? Bir de disiplin suçu alınca ne olur acaba öğrenebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2022
Solistrakya dedi: Disiplin suçu alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Offf yav sicile işlenmez değil mi? Bir de disiplin suçu alınca ne olur acaba öğrenebilir miyim?
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.090 Makaleler 3 Çözümler 68 16 Ocak 2022 #6 Yunus2121 dedi: Offf yav sicile işlenmez değil mi? Bir de disiplin suçu alınca ne olur acaba öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Eğer siciline işlerse ilerde çok uğraşırsın bunu bilmen yeterli olur bence.
Yunus2121 dedi: Offf yav sicile işlenmez değil mi? Bir de disiplin suçu alınca ne olur acaba öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Eğer siciline işlerse ilerde çok uğraşırsın bunu bilmen yeterli olur bence.
Y Yunus2121 Femtopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #7 tii dedi: Disiplin suçu yersiniz, eğer lisede iseniz sicilinize işlenir diye *duymuştum*. Genişletmek için tıkla... Öff bayağı kötü. tii dedi: Eğer siciline işlerse ileride çok uğraşırsın bunu bilmen yeterli olur bence. Genişletmek için tıkla... İnşallah işlemezler ya "k" girdi de velimi filan aramadılar. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2022
tii dedi: Disiplin suçu yersiniz, eğer lisede iseniz sicilinize işlenir diye *duymuştum*. Genişletmek için tıkla... Öff bayağı kötü. tii dedi: Eğer siciline işlerse ileride çok uğraşırsın bunu bilmen yeterli olur bence. Genişletmek için tıkla... İnşallah işlemezler ya "k" girdi de velimi filan aramadılar.
eneshrn Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 104 16 Ocak 2022 #8 Yunus2121 dedi: Sınavda kopya çekerken yakalandım ve hoca kağıdı alıp K girdi. Acaba hoca herhangi bir tutanak veya sicil suçu yazar mı? Aşırı korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Kınama ya da uzaklaştırma alabilirsiniz. Ama muhtemelen disipline gidersiniz ilk kez yakalandın herhalde o kadar büyük ceza almayabilirsin. Ama yaptığın kötü bir şey her türlü cezanı çekeceksin
Yunus2121 dedi: Sınavda kopya çekerken yakalandım ve hoca kağıdı alıp K girdi. Acaba hoca herhangi bir tutanak veya sicil suçu yazar mı? Aşırı korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Kınama ya da uzaklaştırma alabilirsiniz. Ama muhtemelen disipline gidersiniz ilk kez yakalandın herhalde o kadar büyük ceza almayabilirsin. Ama yaptığın kötü bir şey her türlü cezanı çekeceksin
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 16 Ocak 2022 #9 Hocanın insafına kalmış. Genelde çoğu hoca bir şey yapmıyor.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #10 Mezun olmadan çoğu ceza siliniyor. Başka ceza almazsanız %99 ihtimalle silerler.