3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 2 Haziran 2022 #1 Din kültürü sınavında kopya çekerken yakalandım ve kınama cezası alma ihtimalim var. Bu ceza sicile işler mi? İleride silinir mi?
Din kültürü sınavında kopya çekerken yakalandım ve kınama cezası alma ihtimalim var. Bu ceza sicile işler mi? İleride silinir mi?
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.526 Makaleler 1 Çözümler 34 2 Haziran 2022 #2 Sicile işler mi işlemez mi yıl sonunda kurul tarafından belirleniyor. Genelde bu tür şeyleri sicile işlemiyor kurul ve cezayı kaldırıyor.
Sicile işler mi işlemez mi yıl sonunda kurul tarafından belirleniyor. Genelde bu tür şeyleri sicile işlemiyor kurul ve cezayı kaldırıyor.