Kopya çekmek ile suçlanıyorum

Hoca böyle dediyse neden sıfır girsin? Telaş etmenize gerek yok.

O hoca demedi onu samimi iyi anlaştığı hocasına bu durumu anlatıp o cevabı vermiş 0 vermez eğer verirse şikayet edin ailenize durumu anlatın konuşsun hocayla.

Öbür öğretmenden biraz tırsıyorum.

O hoca demedi onu samimi iyi anlaştığı hocasına bu durumu anlatıp o cevabı vermiş 0 vermez eğer verirse şikayet edin ailenize durumu anlatın konuşsun hocayla.

Dersin hocası, kopya çektiklerini ima eden hoca değil dolayısıyla not yetkisi yok. Samimi oldukları hoca gereken cevabı vermiş sıkıntı olmaz.

Bir şey olmaz merak etmeyin herhangi bir kanıtı vs yok hocanın.

Dersin hocası, kopya çektiklerini ima eden hoca değil dolayısıyla not yetkisi yok. Samimi oldukları hoca gereken cevabı vermiş sıkıntı olmaz.
Bende öyle düşündüm ama nedense öğretmen daha farklı yerlere çeker diye düşündüm.
Peki oldu ki kopya damgası yedik. Sizce 2. sınav yapar mı?

Son düzenleme:
Bende öyle düşündüm ama nedense öğretmen daha farklı yerlere çeker diye düşündüm.

Peki oldu ki kopya damgası yedik. Sizce 2. sınav yapar mı?
Kıt kafalı ve sadece ay sonu maaşı almak için derste zaman dolduran biri değil ise yapar siz 2. Sınavda ısrar edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…