Kopya ile suçlanıyorum

ataberkwill

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese merhaba.10. sınıfım. Bugün bir sınava girdim ve sınavım mükemmel geçti fakat yanımda oturan 11. sınıf bir abi vardı. Sınavın ortasına doğru hoca o abiyi kendi kağıdına bakması için uyardı. Son dakikada bir yanlışımı fark ettim ve kağıdıma ekleme yaparken hoca kağıtları topluyordu ve onu görmüş olacak ki yanımıza geldi. İlk başta hoca yanımıza geldi ve keşke bakmışken hepsine baksaydın falan dedi. Ben de hocam ben soruları çözüyordum inanmazsanız hepsini silebilirim dedim. Yanımda oturan abiye de niye onun kağıdına bakıyorsun dedi ama o abi sadece hocam falan diyebildi. Ondan sonra hoca kağıtları toplandığından dolayı tamam sen çık dedi ve kağıdımı aldı (kağıtların çoğu toplandığından dolayı normaldir diye düşünüyorum). O abiyi ise çıkartmadı. Sizce ne yapmalıyım? Nitelikli bir okula gidiyorum, sınav için de çok çalıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınavın bittiyse bir şey yapmana gerek yok. İşlem uygulanmamış hoca kağıdını almış bitirdiğin için.

Yorumun için teşekkürler gerçekten sinirim bozuldu yarın da sınavım var. Eğer cevap gelmeseydi hocayla yarın konuşucaktım.

Yorumun için teşekkürler gerçekten sinirim bozuldu yarın da sınavım var. Eğer cevap gelmeseydi hocayla yarın konuşucaktım.
Takma kafana bu tür şeyleri. Ben liseden mezun olurken bile üniversite kazanabileceğini düşünmemiştim tarzı laflar etmişti bazı hocalarım. Cahiliyet sadece eğitim görmekle düzelmiyor maalesef ki. O eğitimi kavrayabilmek lazım...

Kopya muamelesi için de kanıt olması lazım. Kanıt yokken bir şey olacağını sanmam.

@ataberkwill rica ederim. Kopya hazırlarmış gibi kağıt hazırla, çalışmış olursun zaten Ondan sonra da o kağıdı çöpe at, böyle şeylere de girişme bir daha. Gerek yok çünkü.

@ataberkwill rica ederim. Kopya hazırlarmış gibi kağıt hazırla, çalışmış olursun zaten ondan sonra da o kağıdı çöpe at, böyle şeylere de girişme bir daha. Gerek yok çünkü.

Yok kopya çekmedim zaten sonda dediğim gibi. Yanımdaki abi benim kağıdıma bakıyordu. Benim ortalamam 90 zaten.

@ataberkwill anlıyorum. Normalde kopya vermek de suç da sizin için problem oluşturacağını sanmıyorum. Hocanız da bir şey dememiş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…