Kopya Windows 7 64 Bit sürümüne Windows 10 Rezervasyonu

Wick

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Bildirim ikonu tarafıma geldiğinde rezervasyonu yaptım ancak gelip gelmeyeceği konusunda şüphelerim var. Kullanmış olduğum windows 7 64 bit sürümü kopya bir sürüm ve malum program vasıtası ile orijinal hale getirdim. Windows key incelenir ise takılır diye düşünüyorum... Bekleyip göreceğiz artık.

Şahsen internetten Windows 8.1 Pro MSDN Update 3 indirip, KMSpico'yla etkinleştirdim. Bende Get Windows 10 var, şanslı mıyım neyim :neo:

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceki yorumları oku bakayım. Sen karar ver şanslı mısın değil misin.
Bir önceki mesajı bile okumakta aciz bu gibi kişiler. Okusa belki bir bilgi öğrenecek ama nerde hazıra konma derdi almış başını gidiyor ülkemizde.

Önceki yorumları oku bakayım. Sen karar ver şanslı mısın değil misin.
Haklısın :lanet:

Bir önceki mesajı bile okumakta aciz bu gibi kişiler. Okusa belki bir bilgi öğrenecek ama nerde hazıra konma derdi almış başını gidiyor ülkemizde.
Engellediğiniz için bu hesabımdan yazıyorum. Birde mod olacaksınız. Belki acelem vardı ve okuyamadım. İnsan ilk önce biraz düşünür sonra konuşur.

Engellediğiniz için bu hesabımdan yazıyorum.
Kuralları okumazsanız engellenirsiniz.
Birde mod olacaksınız.
İyi okuyun. Bunu bile göremiyorsanız acele değil okuma problemi var.
Belki acelem vardı ve okuyamadım. İnsan ilk önce biraz düşünür sonra konuşur.
Sadece sizin aceleniz yok bizim de var ve herkesin acelesi var diye kurallara uymamazlık yapamaz. Biz herkesi düşünüyoruz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı