AyazKing8181 Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #1 Kopya yazılıma yazdığım bilgiler gider mi oturum bilgileri şifre vs. yardım edin ona göre şifre falan girmeyeceğim.
Kopya yazılıma yazdığım bilgiler gider mi oturum bilgileri şifre vs. yardım edin ona göre şifre falan girmeyeceğim.
CETO1 Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 543 Makaleler 1 Çözümler 1 14 Şubat 2023 #2 AyazKing8181 dedi: Kopya yazılıma yazdığım bilgiler gider mi oturum bilgileri şifre vs. yardım edin ona göre şifre falan girmeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Dosyayı buradan tarat sonuçları at. VirusTotal
AyazKing8181 dedi: Kopya yazılıma yazdığım bilgiler gider mi oturum bilgileri şifre vs. yardım edin ona göre şifre falan girmeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Dosyayı buradan tarat sonuçları at. VirusTotal
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.303 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #3 AyazKing8181 dedi: Kopya yazılıma yazdığım bilgiler gider mi oturum bilgileri şifre vs. yardım edin ona göre şifre falan girmeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Eğer kopya yazılımın içinde keylogger varsa gider.
AyazKing8181 dedi: Kopya yazılıma yazdığım bilgiler gider mi oturum bilgileri şifre vs. yardım edin ona göre şifre falan girmeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Eğer kopya yazılımın içinde keylogger varsa gider.
AyazKing8181 Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #4 Hayır dediğim kopya işletim yazılımı bunda keylogger var mıdır?