Kopyadan yakalanmak

meftuz222

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.
Bu sene lisede son senem. Geçen sene 2 dersten kopyadan yakalanıp disiplinlik oldum ve 1 gün uzaklaştırma aldım. 1 dersin hocası k yerine 10 ya da 15 gibi bir not vermişti.
Bu sene de maalesef kopya çekmeme rağmen hoca küçük not kağıdını bir şekilde gördü ve dilekçe yazdı ama not kağıdındaki cevaplarım sınav kağıdındaki cevaplarimdan farklı. Disipline gideceğim büyük ihtimalle ama ceza ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke bizim okulun disiplinide sizinki gibi olsa. Kopya çekmeyene enayi yerine koyuyorlar. Öğretmenler kopyayı görse bile kağıdı alıp 5 dakika geçmeden geri veriyorlar. Düşününce ne kadar da güzel bir şey ama hiç kopya çekmeyip sınavdan düşük almam zoruma gidiyor artık.

Uzaklaştırma vs olur çok abartmazlar. Disiplin yesen bile yediğin disiplin kalıp siciline işlesin mi işlemesin mi diye sene sonu oylama yapıyorlar sorun olmaz. Uslu ol göze batma. Kopya olarak kağıtları asla kullanma oturduğunda poponu koyduğun sıraya yazı yaz hoca geldiğinde üstüne geç yakalanma riskin sıfır gibi olur.

Merhaba.
Bu sene lisede son senem. Geçen sene 2 dersten kopyadan yakalanıp disiplinlik oldum ve 1 gün uzaklaştırma aldım. 1 dersin hocası k yerine 10 ya da 15 gibi bir not vermişti.
Bu sene de maalesef kopya çekmeme rağmen hoca küçük not kağıdını bir şekilde gördü ve dilekçe yazdı ama not kağıdındaki cevaplarım sınav kağıdındaki cevaplarimdan farklı. Disipline gideceğim büyük ihtimalle ama ceza ne olur?
Son senen olduğu için fazla bir şey yapmazlar.

Keşke bizim okulun disiplini de sizinki gibi olsa. Kopya çekmeyene enayi yerine koyuyorlar. Öğretmenler kopyayı görse bile kağıdı alıp 5 dakika geçmeden geri veriyorlar. Düşününce ne kadar da güzel bir şey ama hiç kopya çekmeyip sınavdan düşük almam zoruma gidiyor artık.

Sisteme ayak uydurman gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı