Gncr Dyan
Decapat
Yakın zamanda Adidas copa almayı düşünüyorum ürünleri orijinal mi? Arkadaşıma sordum ve Adidas'ın kendi sitesinden almamı önerdi ancak arada 1000TL'ye yakın bir fiyat var. Soran olur ise link Amazon.com.tr.
Korayspor satıyor hocam yani orijinal.Yakın zamanda Adidas copa almayı düşünüyorum ürünleri orijinal mi? Arkadaşıma sordum ve Adidas'ın kendi sitesinden almamı önerdi ancak arada 1000TL'ye yakın bir fiyat var. Soran olur ise link Amazon.com.tr.
Tamamdır hocam teşekkürler.Korayspor satıyor hocam yani orijinal.
Hocam yıllardır (20 yıl) Korayspor'dan alışveriş yaparım hiçbir sıkıntısını görmedim, hem dijital hem de fiziksel olarak mağazalarından alışveriş yaptım ürünleri orijinaldir.
Korayspor'un tüm ürünleri orijinal.Yakın zamanda Adidas copa almayı düşünüyorum ürünleri orijinal mi? Arkadaşıma sordum ve Adidas'ın kendi sitesinden almamı önerdi ancak arada 1000TL'ye yakın bir fiyat var. Soran olur ise link Amazon.com.tr.
Tamamdır hocam teşekkürler. Bu arada ayakkabınız hayırlı olsun fişek gibi maşallah.Hocam yıllardır Korayspor'dan alışveriş yaparım hiçbir sıkıntısını görmedim, hem dijital hem de fiziksel olarak mağazalarından alışveriş yaptım ürünleri orijinaldir.
Hatta be hatta birkaç ay önce bu ayakkabıyı aldım Track Erkek Skechers Siyah Erkek Günlük Ayakkabı 232001TK-BKGD | Korayspor
Tamamdır hocam teşekkürler. Bu arada ayakkabınız hayırlı olsun fişek gibi maşallah.
Sağ olun hocam.Teşekkürler hocam size de şimdiden krampon hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.