K kazım ak Hectopat Katılım 7 Ekim 2014 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2014 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A Ahmet Doğan Ziyaretçi 20 Ekim 2014 #2 Daha çok wing tsun tekniklerini barındırıyor, bunlar gerçek yaşamda çok etkisiz kalır. Sadece bu giriş seviyesi içindir diye düşünüyorum.
Daha çok wing tsun tekniklerini barındırıyor, bunlar gerçek yaşamda çok etkisiz kalır. Sadece bu giriş seviyesi içindir diye düşünüyorum.
A Ahmett Ziyaretçi 20 Ekim 2014 #3 Yapmacık geldi. Pek inanamadım. Tamam, adam vuruyor da tepki 2 - 3 sn gecikmeli geliyor ?
Xamazunga Kilopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 838 Makaleler 1 Yer Adana, Turkey 21 Ekim 2014 #4 Al ecdadının eğitimini oku. Osmanlı tokadı - Vikipedi