Korkaklık nasıl aşılır?

ikaross

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar sokakta gücüme göre dövebileceğim birisi bile olsa korku geliyor. İstemsizce sesim titriyor ayaklarım titriyor birisi hareket yapsa elim hemen kendimi koruma refleksi alıyor. Bu korkaklığımı nasıl aşabilirim hâlbuki cesaretli ve özgüvenliyimdir.

Her sokakta yürüdüğünde içinden bana hiçbişi olmaz de ve tekrarla emin ol geçer.

Hocam bu geçmişte yaşadığınız bir şeye bağlı olabilir. Geçmişe aniden korkutuldunuz mu? Eğer korkutulduysanız vücudun geliştirdiği bir refleks ile kendinizi koruma iç güdüsü devreye giriyor olabilir.

Önce, özenti varoş mafya / sokak çeteleri dizilerini izlemekten vazgeçin. Böyle bir dünya yok. Buna özenen kişiler ile ilişkinizi derhal kesin. Yaşadığınız yeri, arkadaşlık kurduğunuz insanları değiştirin.
Belli ki gereksiz insanlarla arkadaşlık kurup, yanlış kişileri örnek alıyorsunuz.

Son düzenleme:
Boş gezme. Ben yaşantım nedeniyle her an diken üstündeyim Airsoft tabancası taşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…