XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 28 Şubat 2022 #11 Abdullah_AKD dedi: İlginç ki ben izlemeden önce rahat uyuyamıyordum. Şu an her gün korku videoları izliyorum. Ve geceleri çok rahat uyuyabiliyorum Genişletmek için tıkla... Arkadaşım kendi izleyip izleyip bana da anlatıyordu. Bende merak edip yatmadan önce bakıyordum ondan sonra uyku falan kalmıyordu şu özellikle 129 nolu apartmanı hala unutmadım.
Abdullah_AKD dedi: İlginç ki ben izlemeden önce rahat uyuyamıyordum. Şu an her gün korku videoları izliyorum. Ve geceleri çok rahat uyuyabiliyorum Genişletmek için tıkla... Arkadaşım kendi izleyip izleyip bana da anlatıyordu. Bende merak edip yatmadan önce bakıyordum ondan sonra uyku falan kalmıyordu şu özellikle 129 nolu apartmanı hala unutmadım.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.068 Çözümler 6 28 Şubat 2022 #12 Abdullah_AKD dedi: İlginç ki ben izlemeden önce rahat uyuyamıyordum. Şu an her gün korku videoları izliyorum. Ve geceleri çok rahat uyuyabiliyorum Genişletmek için tıkla... FNAF VHS Kasetleri izlemeyi deneyin hocam
Abdullah_AKD dedi: İlginç ki ben izlemeden önce rahat uyuyamıyordum. Şu an her gün korku videoları izliyorum. Ve geceleri çok rahat uyuyabiliyorum Genişletmek için tıkla... FNAF VHS Kasetleri izlemeyi deneyin hocam
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #13 Hank J Wimbleton dedi: FNAF VHS Kasetleri izlemeyi deneyin hocam Genişletmek için tıkla... Tamamdır izleyeceğim.
Hank J Wimbleton dedi: FNAF VHS Kasetleri izlemeyi deneyin hocam Genişletmek için tıkla... Tamamdır izleyeceğim.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.068 Çözümler 6 28 Şubat 2022 #14 Abdullah_AKD dedi: Tamamdır izleyeceğim. Genişletmek için tıkla... İngilizceniz iyiyse bayağı korkunç, buyurun link Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Criminal Criminal bayağı korkunç uyarayım)
Abdullah_AKD dedi: Tamamdır izleyeceğim. Genişletmek için tıkla... İngilizceniz iyiyse bayağı korkunç, buyurun link Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Criminal Criminal bayağı korkunç uyarayım)
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #15 Hiçbir şeyden korkamamak peki? Ekstrem şeylerden bahsetmiyorum bu arada. Filmler, oyunlar vs.