Korktuğunuz en garip şey

Gittim araştırdım. Biraz midem bulandı ve ürktüm. Böyle doğmuş varlıkların direkt imha edilmesi gerek. Acı çektirmeye değmez.

@namivinka, unutmuşsundur umarım. Ben onunla birlikte hayatımı kaybettim, ya sen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Samsung Galaxy A5 ve A7 telefonların varsayılan alarm sesinden korkarım, sizin korktuğunuz saçma şeyler var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam bu ses mi A7 demişsin ama bu arada konu hortlamış.

Bu ses ise bende bu sesten korkuyorum nedense ama korkmama rağmen değiştirmiyorum sabahın köründe bu sesi duymam içimi karartıyor korkutuyor sanki.

İş veya okul saati olduğu için sabahın köründe bu alarmın sesi duyunca insan sinirleniyor .

İş veya okul saati olduğu için bu sesi duyunca da insan sinirleniyor .

Mesela ben okula giderkende bu sesi kullanıyordum saat 6'a sinirim bozuluyordu korkuda geliyor o saatte yola çıkıyordum uyku sersemiyim bir de küfür ede ede otobüs durağına doğru gidiyordum.

Zaten yazdım o tarz canlılar Max. 1 gün yaşayabiliyorlar.

Bizim evin yakınında bir ev var ve kaz bakıyordu.birgun kazlar kaçmış bizim siteye girmiş güvenlikte çayını içiyorumuş bizim apartmana girip beyin bindigim aynı asansöre bindiler... 5kaz 5 kişilik asansor ve 1 insan düşünsenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…