Korktuktan sonra kekemelik başladı

Zaten bu yıl Ankara da tam 4 kez psikiyatri doktoruna gittim bana anksiyete bozukluğu tanısı kondu orada ve doktor bana bir antidepresan hap verdi bende şu an o antidepresan hapı kullanıyorum her gün 6 aydır kullanıyorum.

Hiç gerçekçi bir konu gibi gelmiyor. Ama böyle bir olayı yaşayıp nasıl hiçbir yere başvurmazsınız? Bir gariplik var. Eğer gerçek ise destek almalısınız.

Size durduk yere böyle bir şey yaşatanlarla uğraşmayı bırakıp cidden kekemelik mi sorun? 3 yıl geçmiş darp raporu falan da geçti gidin intikam alın.

Nasıl intikam alacağız ki İstanbul da yaşıyorlar ve onlarla konuşmuyoruz küsüz 1 yıldır hiç konuşmuyoruz onların numarasını da engelleyip sildik telefonlarımızdan.

Doğru.

Maalesef kamera kaydı yok bu olay 3 yıl önce İstanbul da oldu yani 2019 Ağustos ayında akşam saat 20 de oldu o zaman da dışarıda kimse yoktu her yer karanlıktı etrafta kamera da yoktu görmedim.

Kardeşim o zaman niye gitmedin adamlar seni dövmüş ne bileyim yüzün gözün kan falandır öyle polise gitsen polis bakardı olaya bence.

6 kişiden öldüresiye dayak yemişsin. Yetmemiş bodruma kapatılmışsın. Yetmemiş bodrumda halüsinasyon görecek kadar ağır bir havale geçirmişsin. Yetmemiş olay sonucunda kekeme olmuşsun. Bunların hiiç biri yetmemiş gibi 3 sene bir şey yapmadan durmuşsun gelmiş ''Kekeme oldum ne yapmalıyım?'' diyorsun. Dostum önce polise git, ortada bi hukuksuzluk var. Kekemelik geçer. 1 seneni verir diksiyon dersi alır konuşma terapisi alırsın düzelir. Ama ağır travma geçirmiş ve şiddet görmüşsün o ne olacak?

Hiç gerçekçi bir konu gibi gelmiyor. Ama böyle bir olayı yaşayıp nasıl hiçbir yere başvurmazsınız? Bir gariplik var. Eğer gerçek ise destek almalısınız.

Olay gerçek troll değil aslında bu olayı ilk oluğu zaman annem ile abime söyledim ama onlarda bana kızıp babana söyleme baban çok sinirli onlarla kavga eder bizde seni gebertiriz o zaman dediler bana yani izin vermediler bende bu yüzden 2 yıldır babamdan sakladım.

Kardeşim o zaman niye gitmedin adamlar seni dövmüş ne bileyim yüzün gözün kan falandır öyle polise gitsen polis bakardı olaya bence.

O an polise gidicektiniz yaptığınız büyük hata ortada şiddet darp var işkence var.

Hocam sizin ailenizde sıkıntılı o zaman. Siz böyle bir şey yaşıyorsunuz ve sizi tehdit ediyorlar.

Dostum konunun troll olduğuna inanıyorum. Yüzündeki gözündeki morlukları nasıl sakladın? Baban demedi mi ''Ya ne oldu da biz akrabalarımızla görüşmüyoruz?''

O zaman babanıza bildirin sizi düşünmeyen ebeveynlerinizi dinlemenin bir mantığı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…