Akrabaların seni öldüresiye dövüp bodruma kilitliyor, havle geçiriyorsun ve 3 yılın ardından bunu anlatıyorsun. Sallıyorsun demiyorum ama inanması güç bir hikaye. Şimdi yaşadığına göre de bodrumdan bir şekilde kaçmışsın sanırım havale geçirmiş halde. Soruna gelirsek, travma sonrası böyle bozukluklar görülebilir. Önerim bir psikologa danışman. Ve ne olursun suç duyurusunda bulun. İnanılır gibi değil durum.
Zaten bu yıl Ankara da tam 4 kez psikiyatri doktoruna gittim bana anksiyete bozukluğu tanısı kondu orada ve doktor bana bir antidepresan hap verdi bende şu an o antidepresan hapı kullanıyorum her gün 6 aydır kullanıyorum.
Hiç gerçekçi bir konu gibi gelmiyor. Ama böyle bir olayı yaşayıp nasıl hiçbir yere başvurmazsınız? Bir gariplik var. Eğer gerçek ise destek almalısınız.
Nasıl intikam alacağız ki İstanbul da yaşıyorlar ve onlarla konuşmuyoruz küsüz 1 yıldır hiç konuşmuyoruz onların numarasını da engelleyip sildik telefonlarımızdan.
Maalesef kamera kaydı yok bu olay 3 yıl önce İstanbul da oldu yani 2019 Ağustos ayında akşam saat 20 de oldu o zaman da dışarıda kimse yoktu her yer karanlıktı etrafta kamera da yoktu görmedim.
6 kişiden öldüresiye dayak yemişsin. Yetmemiş bodruma kapatılmışsın. Yetmemiş bodrumda halüsinasyon görecek kadar ağır bir havale geçirmişsin. Yetmemiş olay sonucunda kekeme olmuşsun. Bunların hiiç biri yetmemiş gibi 3 sene bir şey yapmadan durmuşsun gelmiş ''Kekeme oldum ne yapmalıyım?'' diyorsun. Dostum önce polise git, ortada bi hukuksuzluk var. Kekemelik geçer. 1 seneni verir diksiyon dersi alır konuşma terapisi alırsın düzelir. Ama ağır travma geçirmiş ve şiddet görmüşsün o ne olacak?
Hiç gerçekçi bir konu gibi gelmiyor. Ama böyle bir olayı yaşayıp nasıl hiçbir yere başvurmazsınız? Bir gariplik var. Eğer gerçek ise destek almalısınız.
Olay gerçek troll değil aslında bu olayı ilk oluğu zaman annem ile abime söyledim ama onlarda bana kızıp babana söyleme baban çok sinirli onlarla kavga eder bizde seni gebertiriz o zaman dediler bana yani izin vermediler bende bu yüzden 2 yıldır babamdan sakladım.
6 kişiden öldüresiye dayak yemişsin. Yetmemiş bodruma kapatılmışsın. Yetmemiş bodrumda halüsinasyon görecek kadar ağır bir havale geçirmişsin. Yetmemiş olay sonucunda kekeme olmuşsun. Bunların hiiç biri yetmemiş gibi 3 sene bir şey yapmadan durmuşsun gelmiş ''Kekeme oldum ne yapmalıyım?'' diyorsun. Dostum önce polise git, ortada bi hukuksuzluk var. Kekemelik geçer. 1 seneni verir diksiyon dersi alır konuşma terapisi alırsın düzelir. Ama ağır travma geçirmiş ve şiddet görmüşsün o ne olacak?
Olay gerçek troll değil aslında bu olayı ilk oluğu zaman annem ile abime söyledim ama onlarda bana kızıp babana söyleme baban çok sinirli onlarla kavga eder bizde seni gebertiriz o zaman dediler bana yani izin vermediler bende bu yüzden 2 yıldır babamdan sakladım.
Dostum konunun troll olduğuna inanıyorum. Yüzündeki gözündeki morlukları nasıl sakladın? Baban demedi mi ''Ya ne oldu da biz akrabalarımızla görüşmüyoruz?''