Korku evi açmak karlı mı?

aklıma takılan müteahhitler nasıl kapmamış burayı 70k'dan satılıyor hem de lokasyonu iyiyken.
edit: kiralıkmış ok

Elektro şok cihazı ile yapın. En azından yanında kız ile gelen elemanlar hava atmak için size dalamaz.

Konya'da korku evine gitmiştik ve girerken bize imza attırmışlardı elektroşok yersiniz diye. Adamlar en başta uyarıyor ailevi küfür ve canavara yamuk yaparsanız koltuğa oturtur şok veririz diye

İşe başladığınızda reklam aşamasında bir youtuber ile anlaşmanız çok daha iyi olabilir ne kadar çafçaflı tanıtırsanız o kadar iyi. Takiben ufak youtuberlara da içerik çıkarmak karşılığı ücretsiz sunarsınız onların da işine gelir.

Son düzenleme:
Bana olabilir gibi geldi, bahçesi de var orada da ekstra faaliyet gösterilebilir.

Bahçeli bir ev kiralarsak eğer kiracı izin verirse bahçeyi labirente dönüştürmeyi düşünüyoruz.

Hocam çok dikkatli hareket edin. Ekonomik kriz var ve gençler maalesef kahve içip muhabbet etmenin ötesinde sosyal aktivite yapamıyor doğru düzgün. Riskin çok yüksek olduğu bir dönem

Riskler ürkütüyor beni biraz hocam:/.

Konumu fena değil. Fakat yüsek bir sermayeyle başlamak lazım zira biraz ün kazanana kadar evin kirası epey cep yakar.

Hocam 2-3 aya evi toparlasak oyunu falan iyice yerleştirsek rahat günlük 1-2K geliri var sanırım korku evlerinin.

Elektro şok cihazı ile yapın. En azından yanında kız ile gelen elemanlar hava atmak için size dalamaz.

Hava atan elemanlara direkt dansı yaptırırız hocam sıkıntı mı ya?

Şimdiden hayırlı olsun. Umarım sonunuz lokmacılar gibi olmaz. Malum durumlar ortada. Zarar edeceğinizi düşünüyorum. Millet peynir yiyemiyor korku evine mi gelecek.

O da var tabii hocam. Zaten şu an kesin değil düşünüyoruz.

Hocam bu aklıma kazındı sağ olun.

Kira 70 bin lira mı yanlış mı görüyorum kar etme ihtimali 0 eğer yanlış görmediysem.

Bu ev 70.000:/

Bu iş biraz sakat maliyeti geçtim bazen kafası iyi adamlar bile gelebiliyor korku evine geçenlerde olay oldu korkutan kişiyi bıçaklamışlar galiba.

En iyisi böyle işlerde iki üç tane özel güvenlik tutup girmeden önce üstlerini iyice aramak. Tabii maaliyeti uçurur bu ama ne yapalım.

Bu iş biraz sakat maliyeti geçtim bazen kafası iyi adamlar bile gelebiliyor korku evine geçenlerde olay oldu korkutan kişiyi bıçaklamışlar galiba.

En iyisi böyle işlerde iki üç tane özel güvenlik tutup girmeden önce üstlerini iyice aramak. Tabii maaliyeti uçurur bu ama ne yapalım.

X-Ray cihazı koysak girişe maliyeti yine de çok olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…