Slade Wilson.35 Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #1 Başlıktaki gibi sağlam tir tir titretecek korku filmi önerisi lazım.
L Loqsy0917 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 336 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #2 Slade Wilson.35 dedi: Başlıktaki gibi sağlam tir tir titretecek korku filmi önerisi lazım. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan Smile'ı öneririm tir tir titretmez ama fazla gerici. Ne olacağı belli olmayan bir film rastgele denk geldim Netflix'de aşırı sardı beni kesinlikle öneriyorum.
Slade Wilson.35 dedi: Başlıktaki gibi sağlam tir tir titretecek korku filmi önerisi lazım. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan Smile'ı öneririm tir tir titretmez ama fazla gerici. Ne olacağı belli olmayan bir film rastgele denk geldim Netflix'de aşırı sardı beni kesinlikle öneriyorum.
E Enes tkl Decapat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 373 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #3 17 yaşlarında iken izlediğim korku filmi vardı o zamanlar beni çok korkutmuştu. Kötü ruh 2
Mırnav Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 598 Çözümler 5 14 Temmuz 2024 #4 Alien ve Alien 2 modern gerilimin başyapıtıdır. İnsanın tekinsizlik duygusunu çok iyi kullanmıştır. (İmdb 8.5 muhtemelen izlemişsindir)
Alien ve Alien 2 modern gerilimin başyapıtıdır. İnsanın tekinsizlik duygusunu çok iyi kullanmıştır. (İmdb 8.5 muhtemelen izlemişsindir)