Korku filmi önerisi

10MG

Hectopat
Daha fazla  
Evet, hayatımda bir cesurluk yapıp korku filmi izlemeye karar verdim. Şöyle gerçekten beni korkutacak bir film önerebilir misiniz? Rica ediyorum dabbe, siccin falan önermeyin. O filmlerin çoğu, 45 dakikalık fırında 1-2 hoca, 1 köy, 5 köylü, 1 çocuk ile kısık ateşte oluyor zaten.

Not; Aklımda, Sinister yani "LANET" var. Sizce güzel mi?

Evet, hayatımda bir cesurluk yapıp korku filmi izlemeye karar verdim. Şöyle gerçekten beni korkutacak bir film önerebilir misiniz? Rica ediyorum dabbe, siccin falan önermeyin. O filmlerin çoğu, 45 dakikalık fırında 1-2 hoca, 1 köy, 5 köylü, 1 çocuk ile kısık ateşte oluyor zaten.

Zir-i Cin: Çin Düğünu

The Conjuring serisi, The Witch, Mirrors, Creep, Blair Witch, Saint Maud, The Night House filmlerini öneririm.

Eskilerden arıyorsanız Eyes Without a Face, Repulsion ve The Omen filmlerini tavsiye ederim.

Güncel olanlardan da Azrael, Terrifier (slasher türüne daha yakın), Late Night With the Devil filmlerini öneririm.

Hereditary bakabilirsiniz hocam.

Korku zor bir tür. Son zamanlarda kaliteli korku filmi göremiyorum. Belki küçükken bizi daha çok etkiliyorlardı :) Bu yüzden gerilim filmleri artık beni daha çok etkiliyor. Don't Breathe mesela. Korku filmlerindeki klişeler artık iyice baydı.

Conjuring çok sevildi ancak beni etkileyen bir film olmadı. Dediğim gibi fazla klişe korkular artık bayıyor.

Ama cesurluk yapıp dediğine göre biraz öne çıkan korku filmleri sana keyif verecektir :) Tek başına isen bir de gece izle bak nasıl yusuf yusuf oluyorsun :) O yüzden çok korku duyan birisi isen kesinlikle gece izleme gündüz izlemeni öneririm. Sonra uykun kaçabilir.

Bilim korku yani bilim kurgu korku filmlerini severim mesela Alien gibi.

2009 yapımı Drag me to Hell filmi fena değildi.

Eskisi kadar film izlemiyorum son dönemde şu izlediğim seyirlik izletmişti.
2022 yapımı Talk to me

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı