Yabancıların yaptığı korku filmi beni pek korkutmuyor. Bir çok korku filmlerini izledim, ister günümüze yakın filmler olsun ister eski. Beni hiç bir zaman etkilemedi. Bunun içindir ki yerli korku filmlerimizi izlemeyi tercih ettim çoğu zaman. Evet hep klasik konular işleniyor çünkü inandıklarımızdan korkarız hep, bir Kötü Ruh filmi bizi ne kadar etkiliyor ki! (Burada ki etkilemekten kastettiğim insanları korkutup 1-2 gece uykusuz bırakmak.) Senin bahsettiğin film ise sonu mutlu son ile bitiyordu sanırım , burada ki amaç insanları korkutmak mı? Yoksa bu sahneye kadar ''Boşuna heyecan yaptınız'' demek istiyor senarist orası şüphelerim arasında hala. Kötü Ruh filminde de tam tersi sonu pek iyi bitmiyor fakat beni etkilediğini hiç hatırlamıyorum. Yerli filmlerimize geldiğimizde ise (özellikle son yıllarda) büyük bir ilerleme olduğu ortada. Film örnek vermek gerekir ise Dabbe Bir Cin Vakası, Dabbe Bir Cin Çarpması, Siccin, Zehr-i Cin, bunların başında gelen başarılı yapımlardır. Kıssadan hisse yerli filmlerimiz benim daha çok beğenimi almıştır.