Korku oyunu oynarken nasıl korkulmaz?

Akali Ablanız

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben hayatımda ilk defa korku oyunu oynuyorum. Metro 2033 bazılarına göre korku oyunu değil. Ben ilk defa oynadığım için ben biraz korkuyorum. Korkmamak için neler yapılabilinir?

Oyunun sesini kısabilirsiniz, ışıklar açık oynayabilirsiniz, ekrana çok yakın durmayabilirsiniz. Ben korku oyunlarından istesem de korkamıyorum ve bu yüzden korku oyunları bana keyif vermiyor, korkmak en iyisi

Arkadaşınızla birlikte konuşarak oynayabilirsiniz. Yani siz oynarken ona ekran paylaşımı yapın. Birlikte olduğunuz için daha az korkarsınız.

Korkmamak için yapabileceğiniz herhangi bir şey yok. Korku insanın istemeden gerçekleştirdiği bir reaksiyondur. İnsanoğlunun hayatta kalmasını sağlayan şey de korkudur Daha az korkmak istiyorsanız, arkadaşlarınızla beraber oynayabilir ya da gündüz oynayabilirsiniz.

Ben hayatımda ilk defa korku oyunu oynuyorum. Metro 2033 bazılarına göre korku oyunu değil. Ben ilk defa oynadığım için ben biraz korkuyorum. Korkmamak için neler yapılabilinir?
Korkmadan korku oyununun tadı mı çıkar?
Sahnelerde kendinizi geriye atmadan, sandalyeden düşmeden, gerilerek o oyunu oynamadan hiçbir zevki çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…