IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 25 Ekim 2019 #1 Şu aralar korku ve gerilim oyunlarına sardım. Outlast'ı bitirdim, whistleblower'e geçtim. Oyunlar daha çok gerilim tarzı olursa daha iyi olur.
Şu aralar korku ve gerilim oyunlarına sardım. Outlast'ı bitirdim, whistleblower'e geçtim. Oyunlar daha çok gerilim tarzı olursa daha iyi olur.
Burak52TR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2015 Mesajlar 1.534 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel İşsiz 18 Kasım 2020 #11 İ MgBasedLifeForm28 dedi: Hocam merhabalar. Bende Alien İsolation satın aldım. Fakat oyundan önce filmi izleyip o ortama girmek istiyorum. Spoiler yer miyim oyunla ilgili? Genişletmek için tıkla... 1. filmi izle sonra oyunu oyna, sonrasında diğer filmleri istersen izlersin.
İ MgBasedLifeForm28 dedi: Hocam merhabalar. Bende Alien İsolation satın aldım. Fakat oyundan önce filmi izleyip o ortama girmek istiyorum. Spoiler yer miyim oyunla ilgili? Genişletmek için tıkla... 1. filmi izle sonra oyunu oyna, sonrasında diğer filmleri istersen izlersin.
Assasinler Eyidir Centipat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #13 Little Big Planet serisi öneririm.