Dünyanın en ama en korkunç şakası Hiç ama hiç önermiyorum yapmayın! ): Evde sahte kan yap YouTube'da var videoları. Sonra ise kendini yaptığın o sahte kana bulayacaksın sonra ne şakası orasını bilmem ama sakın yapma dostum gerçekten korkabilir. Ki siz de yapmayın bu sadece öneri ve aklımdan geçen şey.
Ben 28 yaşındayım,tanıdığım birisi ergenlikte. Birisine parfüm boşalttı,şaka yapıyım derken. Meğersem adam astımmış. Az kala c*inayet işliyordu. Çocuk ölüyor sandım,çok riskli işler bunlar. Gerek yok.
Ben 28 yaşındayım,tanıdığım birisi ergenlikte. Birisine parfüm boşalttı,şaka yapıyım derken. Meğersem adam astımmış. Az kala c*inayet işliyordu. Çocuk ölüyor sandım,çok riskli işler bunlar. Gerek yok.
Caminin abdesthane kısmından çıkarken bir arkadaşa şaka yapayım derken kadının birisini korkutmuştum. Eskiden camilerle ölü yıkama kısımları vardı bizde de birleşikti.
Kadın 2 gün atlatamadı.