Üzgün Thomas Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #1 CS:GO çıkar çıkmaz headshot attı, korkudan göğsümün sol tarafı ağrıyor. Normal mi? Yani kalbim.
D Dostoyevsky Femtopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 18 7 Mart 2021 #2 Üzgün Thomas dedi: CS:GO çıkar çıkmaz headshot attı, korkudan göğsümün sol tarafı ağrıyor. Normal mi? Yani kalbim. Genişletmek için tıkla... Mermisine bağlı. 5.65 mi 7.62 mi? Cevap verirseniz yardımcı olabiliriz.
Üzgün Thomas dedi: CS:GO çıkar çıkmaz headshot attı, korkudan göğsümün sol tarafı ağrıyor. Normal mi? Yani kalbim. Genişletmek için tıkla... Mermisine bağlı. 5.65 mi 7.62 mi? Cevap verirseniz yardımcı olabiliriz.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 7 Mart 2021 #3 Hocam hangi silah ile vuruldunuz?
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.643 Makaleler 18 Çözümler 58 7 Mart 2021 #4 Dostoyevsky dedi: Mermisine bağlı. 5.65 mi 7.62 mi? Cevap verirseniz yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... 5.65 ise ağrıtmaz bence, o mermi oyuncak olabilir, 5,56 sıkıntı ama. Üzgün Thomas dedi: CS:GO çıkar çıkmaz headshot attı, korkudan göğsümün sol tarafı ağrıyor. Normal mi? Yani kalbim. Genişletmek için tıkla... Tabi normal, biraz dinlenin ama.
Dostoyevsky dedi: Mermisine bağlı. 5.65 mi 7.62 mi? Cevap verirseniz yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... 5.65 ise ağrıtmaz bence, o mermi oyuncak olabilir, 5,56 sıkıntı ama. Üzgün Thomas dedi: CS:GO çıkar çıkmaz headshot attı, korkudan göğsümün sol tarafı ağrıyor. Normal mi? Yani kalbim. Genişletmek için tıkla... Tabi normal, biraz dinlenin ama.
D Dostoyevsky Femtopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 18 7 Mart 2021 #5 Bunun sağlık adı altında açılması beni şaşırttı. Mizah ve Eğlence gibi duruyor. Profil fotoğrafınız zaten ben çok mizaj yaparım havasında.
Bunun sağlık adı altında açılması beni şaşırttı. Mizah ve Eğlence gibi duruyor. Profil fotoğrafınız zaten ben çok mizaj yaparım havasında.
Üzgün Thomas Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #6 Dostoyevsky dedi: Mer misine bağlı. 5.65 mi 7.62 mi? Cevap verirseniz yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Keleş.
Dostoyevsky dedi: Mer misine bağlı. 5.65 mi 7.62 mi? Cevap verirseniz yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Keleş.
vvalter white Decapat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 167 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #7 Aynısı LoL de benim de başıma gelmişti. Az canla TF'den çıktığımda çalıya pusmuş Rengar üzerime atlamıştı.
Aynısı LoL de benim de başıma gelmişti. Az canla TF'den çıktığımda çalıya pusmuş Rengar üzerime atlamıştı.
Üzgün Thomas Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #8 Dostoyevsky dedi: Mer misine bağlı. 5.65 mi 7.62 mi? Cevap verirseniz yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... 7.62 Dostoyevsky dedi: Bunun sağlık adı altında açılması beni şaşırttı. Mizah ve Eğlence gibi duruyor. Profil fotoğrafınız zaten ben çok mizaj yaparım havasında. Genişletmek için tıkla... Mizah mı? Şaka değil.
Dostoyevsky dedi: Mer misine bağlı. 5.65 mi 7.62 mi? Cevap verirseniz yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... 7.62 Dostoyevsky dedi: Bunun sağlık adı altında açılması beni şaşırttı. Mizah ve Eğlence gibi duruyor. Profil fotoğrafınız zaten ben çok mizaj yaparım havasında. Genişletmek için tıkla... Mizah mı? Şaka değil.
D Dostoyevsky Femtopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 18 7 Mart 2021 #9 Üzgün Thomas dedi: Keleş. Genişletmek için tıkla... Akşam akşam güldürdünüz. Geçmiş olsun.
Üzgün Thomas Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #10 Dostoyevsky dedi: Akşam akşam güldürdünüz. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kral.