Gece film izlemek istiyorum ama ne yazık ki izleyecek film bulamıyorum. Slasher veya paranormal konulu filmler tercihim. Ne kadar korkunç o kadar iyi benim için. Önerilerinizi bekliyorum...
Korku kapanı serisini öneririm. Hassas biriyseniz miğdeniz bulanabilir.Gece film izlemek istiyorum ama ne yazık ki izleyecek film bulamıyorum. Slasher veya paranormal konulu filmler tercihim. Ne kadar korkunç o kadar iyi benim için. Önerilerinizi bekliyorum...
Gece film izlemek istiyorum ama ne yazık ki izleyecek film bulamıyorum. Slasher veya paranormal konulu filmler tercihim. Ne kadar korkunç o kadar iyi benim için. Önerilerinizi bekliyorum...
Korku kapanı pek korkunç değil. Pislik ve gerilim var.Korku kapanı serisini öneririm. Hassas biriyseniz miğdeniz bulanabilir.
Işıklar Sönünceyi izlerken uyuyakalmıştım. Pek beğenmedim yani.Korku seansı diyeceğim ama kesin izlemişsindur bu türü seviyorsan onun dışında ışıklar sönünceyi izleyebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.