Merhabalar yakında oklum açılacak. Daha önce Evony kullandım. Evony ilk 10'da zaten ama ben siyah ve kocaman olmayan bir maske istiyorum. Evony kadar kaliteli bir siyah maske var mı?
Siyah maskelere karşı halkı uyaran Kişisel Koruyucu Donanım ve A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Öymez, "Bu 'yıkanabilir maske' diye satılan siyah maskelerin çoğu polene karşı ya da hava kirliliğine karşı koruyucudur. Bu maskeleri takan kişi...
tr.sputniknews.com
Burada ise maskenin nasıl olması gerektiği anlatılmış:
Maske kullanmak, diğer diğer önlemlerle birlikte uygulandığında virüsün yaygınlaşmasını önlemekte etkili bir araç. Gerekli standartları taşıyan ve doğru kullanılan maskenin, sağlığınıza bir zararı da bulunmuyor.
Siyah maskelere karşı halkı uyaran Kişisel Koruyucu Donanım ve A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Öymez, "Bu 'yıkanabilir maske' diye satılan siyah maskelerin çoğu polene karşı ya da hava kirliliğine karşı koruyucudur. Bu maskeleri takan kişi...
tr.sputniknews.com
Burada ise maskenin nasıl olması gerektiği anlatılmış:
Maske kullanmak, diğer diğer önlemlerle birlikte uygulandığında virüsün yaygınlaşmasını önlemekte etkili bir araç. Gerekli standartları taşıyan ve doğru kullanılan maskenin, sağlığınıza bir zararı da bulunmuyor.
Cocuklar icin uretilen maskelere bakabilir, ya da kucuk bir maske aparati kullanarak kulaginiza takmak zorunda kalmadan yuzunuze daha iyi oturmasini saglayabilirsiniz.
Gozluk kullaniyorsaniz eger gozlugun kulak arkasina gelen sap kisminin ucuna maskenin lastigini baglayabilirsiniz, bu sekilde de yuzunuze daha cok oturacaktir.