Korona olabilir miyim?

Makaleler
1
9. sınıfım, yaklaşık 1-2 aydır illegal bir şekilde okula gidip geliyoruz. ( Haftanın 5 günü) geçen hafta cuma günü korona olan bir arkadaşım(korona olduğu yeni belli oldu) ile karşı karşıya ve diğer arkadaşlar ile yan yana yemek yemiştik. ( Okul küçük ondan dolayı) pazartesi okula gittiğimde yemek yediğim arkadaşlarımın sınıfının kapalı olduğunu gördüm sebebi ise korona olmalarıymış. Dün oyun oynadıktan sonra veya kalktıktan sonra kollarım ve omzum ve bacağım ağrımaya başladı fakat şu an geçti ben tedbiren maskeli geziyorum. Sizce korona olmuş muyumdur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada teşhis konulamaz. Covid'i ciddiye almalısınız.

Bulunduğunuz yerdeki devlet hastanesine gidip, temaslı olduğunuzu belirtin. Test için uygun görürlerse, PCR testi yapılır.

Bende de dün başlayan tıkanık hafif boğaz ağrısı ve baldır ağrısı var baldırdaki ağrı gidip geliyor babannem ve ablamda hasta geçen gün hep beraber 1 evde kalmıştık 3 belirti ve yakınlarım hasta corona ihtimalim yüzde kaçtır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…