Korona Olmuş Olabilirim

358912

Hectopat
Makaleler
2
Az önce derse girdiğimiz arkadaşların bir tanesinin annesinde, diğerinin ise ablasında korona çıktığını öğrendim. Bu arkadaşların aileleri belirtileri yaklaşık 3 gündür göstermektelermiş. Arkadaşların kendileri test olmadılar fakat karantina altındalar. Bu arkadaşlarla aynı sınıfta ders işledik ve genel olarak birbirimize yakın durduk. Bu nedenden dolayı istemediğimiz o olay gerçekleşmiş olabilir... Şu an psikolojik olarak belirtiler göstermekteyim fakat gerçek belirti olup olmadığına emin olamadığımdan kendime teşhis koyamamaktayım. Bu konuda sizi güncel tutmaya çalışacağım. Sağlıklı kalın.

E kardeşim madem belirti gösteriyorsun niye çocuğunu okula gönderiyorsun? Yani cidden sinir oluyorum böylelerine. Benim annem de öğretmen bir veli çocuğum öksürüyor okula gelsin mi diye aramıştı. Annem de gelmesin demişti ama çocuk gelmiş okula. Yani bile bile bulaştırıyor bazıları.

En kısa zamanda test yaptırın, dışarıya çıkmayın, kendinizi ve ailenizi izole edin. Bizim yan komşumuz korona çıktı kapıdan çıkmadan maskeyi takıp hızlıca çıkıyorum apartmandan. Eğer olduysanız geçmiş olsun...

Aileleri ikna etmek en zor iş. Yazılı belge olmadan sizi her türlü gönderebiliyorlar.
Geçmiş olsun hocam. Eğer sizde varsa ailenize geçmemesi için kendinizi karantinaya alabilirsiniz.
Kendim şu an yarı karantina modundayım. Ailemi bildirdim bu konuda.
Yarın yine aynı yere gitmem lazım. Öğretmenlere bildirdiğimizde iki arkadaşa 2 haftalık tatil verdiler fakat bizim hala gelmemiz gerekiyormuş MEB'e göre...

Bence gitme ne olursa olsun başkasına virüs bulaştırırabilirsin. Eğer yetkili biri varsa ona bu konudan bahset ve test yaptır. Geçmiş olsun.
Bence gitme ne olursa olsun başkasına virüs bulaştırırabilirsin. Eğer yetkili biri varsa ona bu konudan bahset ve test yaptır. Geçmiş olsun.

Tam bir saçmalık, bence gidip test olun
Ben de katılıyorum fakat 2. bir emire kadar gitmemiz lazım. Belirti olsun öyle test yaptırın diyorlar. Bende şu an belirti tam olarak yok. Fakat en ufak belirtide hemen test olacağım.
Sınıftaki herkes bu karara karşı fakat gitmek zorundayız. Büyük ihtimal herkese bulaşmıştır zaten. Yetkili arkadaşlar zaten başta bizim gelmemiz gerektiğinden bahsediyorlar. Ateş yüksek çıkarsa zaten geri gönderilmemiz lazımmış. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…