Korona virüs bahanesiyle yapılan israf

Makaleler
6
Arkadaşlar bugün ıslak mendil, çamasır suyu ve kolonya almak için markete gittim. Kolonya alacağım sırada yanımdaki adam yaklaşık 20 adet kadar kolonya aldı ve gitti. Acaba neresine sürecek o kadar kolonyayı?

"Başkalarını da düşünmeniz bu kadar zor olmamalı" diye uyardım. Kendisi "sende bul, sende al kardeşim parasıyla değil mi?" diye bir cevap verdi. Bizi virüs yerine bencillik öldürecek sanırsam. Çok üzücü gerçekten😐

Çok tepkiliyim evine birkaç paket makarna ve kolonya aldı diye linç eden insanlara. Herkes kendisini ilgilendirmeyen konulara bulaşmada Master yapmış. Size ne isterse duvarlarını ateşe versin adam hakkında hiçbir şey bilmeden linçliyorsunuz. Belki annesine babasına ya da köyüne götürecek?

Çok tepkiliyim evine birkaç paket makarna ve kolonya aldı diye linç eden insanlara. Herkes kendisini ilgilendirmeyen konulara bulaşmada Master yapmış. Size ne isterse duvarlarını ateşe versin adam hakkında hiçbir şey bilmeden linçliyorsunuz. Belki annesine babasına ya da köyüne götürecek?
10 kutu kolonya ile? Hac'dan mı geliyor bu adam?

İnsanların karantina ihtimaline karşı kendini güvende hissetmesi için kolay ulaşacağı yerlerde erzak toplaması normal ama 20 şişe kolonya, 200 kg. makarna nedir arkadaş? Normal alışverişte 2-3 paket makarna, bakliyat falan alıyorsundur, birkaç paket fazladan alır kalabalık yerlere çıkma oranını azaltıp kendini idare ettirecek miktarı evde tutarsın. Bundan fazlasını yapanların büyük kısmının al satçı olduğunu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı