Korona virüs testi yaptırdınız mı?

Covid-19 testi yaptırdınız mı?

• Evet

Oy: 14 13,7%
  • Hayır

Oy: 88 86,3%

• Oy verenlerin toplamı
    102

196132

Kilopat
Makaleler
1
Birkaç belirti vardı, ben de bugün devlet hastanesinin acilinde testi yaptırdım, hayırlısı artık...

Küçük bir ilçe olmasına rağmen bayağı bir sıra vardı, hasta olmasan, test sonucun negatif çıksa bile orada durmak sıkıntı yani... Gerçi sosyal mesafe vardı ve sürekli elleri dezenfekte ettik, çıkışta maske de değiştirdik...

Test için ise, boğazımdan ve burnumdan pamuklu(?) Uzun çubuk ile örnek aldılar, boğazım hadi neyse de burnumun içine, en derine kadar çubuğu soktu adam, resmen gözümden yaş geldi, çok berbat bir şeydi...

- Peki siz korona virüs testi yaptırdınız mı?

Hayır, umarım gerek kalmaz. Çok acı verici bir test yapıyorlarmış

Umarım bir şeyiniz yoktur. Bazı test videoları gördüm gerçekten o çubuğu sokuyorlar ya, ben resmen burnumda hissediyorum onu. Bir de benim burun kanallarım dar, böyle bir şey olursa muhtemelen ağlatır ve hapşırık krizine sokar beni. Allah korusun.

Yaptırdım ilk yaptırdığım negatif çıktı 3 gün sonra belirtiler çıkınca yeniden yaptırdım pozitif çıktı. 5 gün hastanede ilaç tedavisi sonrası yeniden test yapıldı negatif çıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…