Koronavirüs laboratuvar patlaması ile mi oluştu?

Dementor

Decapat

Haber tarihine bakın, korona bundan 3 ay sonra çıkıyor.
O laboratuvarın neden ve kimler tarafından patlatıldığı bilinmiyor. İlgili bir tane haber de yok.

İfadeler: T21
İlk patlamalar Çin'de olmadı mı?

Hadi diyelim ki gerçekten Rusya'da başlamış olsun. Bu adamlar hiç mi fark etmedi ne olduğunu? Rusya da en az diğer ülkeler kadar hazırlıksız yakalandı.

İddiadan öteye gitmez, kanıtlanamazda.

İnsanoğlunun, yaşamı boyunca salgın hastalıklar ile yüzleşme oranı sıfır değildir.
Kardeşim sırıtan ifade atmandaki amacı anlamadım? Gülünecek bir şey yok ki. Ayrıca çinliler yüz yıllardır yarasa, köpek vs her türlü şeyi yiyorlar da 2020'yi mi buldu virüs? Bir video izlemiştim uydu görüntüsüydü virüs duyurulmadan bir kaç ay önce Çin'de hastanelere akın ediyorlardı. Basit bir yarasa kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Bunu birileri geliştirdi kasıtlı veya kasıtsız tüm dünyaya saldı. Fakat bana göre kasıtlı yapıldı.

Pandemiden önce de bu tür muhabbetler oluyordu, kaos çıkarmak için gülücük atıyorum.

3-5 medya şirketinin ortaya koyduğu iddia ile kanıtlanabilecek bi durum yok ortada, bu virüs için ise binbir türlu şey uzmanı olmayan insan tarafından konuşuldu. Yersiz iddialar panik yaratır sadece.

Ancak bu tür iddialar ile uğraşmak yersiz.
İnsan nüfusu fazla iken gıda krizi, sıcaklık sorunu sebebi ile beraber dâhâ çok problem doğacak ortaya.
Bilerek göç almaya teşvik edilen bir coğrafyada yaşadığımız için Türk ulusunun çıkarı için dâhâ çok dikkatli olmalıyız.

Dünya biyoteröre maruz kalıyor fakat birileri farkında değil veya farkında ama ses çıkarmıyor.. Devlet başkanları ve dünya zenginlerinin planları olabilir. Bundan sonraki virüs maymun çiçeği olacak o da yayılıyor. Bakalım ondan sonra ne çıkacak. Zombiye dönüşse keşke herkes

İfadeler: T21
Onları bilmekte bizim harcımız değil, 3-5 bir şey söylesek komplo teorisinden öteye gitmez.

Bu arada zombilere karşıyım, konserve gıda yaramaz bize.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…