Dün yaptirdigim testim, hatta konu açmıştım, şu andan itibaren virüs testim pozitif çıkmış. Daha önceden yaşayanlar, nasıl bir süreç izledi? Bir de ilacı nereden alacağım, kime gideceğim? Hiç bilmiyorum.
Sizin kapınıza bir kişi geliyor; ilaçlarınızı veriyor, en son kimlerle temas ettiğinizi soruyor ve 10 gün karantina veriyor. Eğer 10 gün içerisinde kötü hissederseniz 112'yi arayıp hastaneye gidiyorsunuz.
Hocam ilaç için evinize filyasyon ekibi gelecek. Şu an bizzat annemin testi pozitif çıktığından biliyorum. Evinizde başka biri varsa kendi odanızda durun gerekirse yemeğinizi odanızda yiyin. Evinizde de 2. lavabo varsa orayı kullanın ki evdekilere de bulaştırmayın. Geçmiş olsun.
Dün yaptirdigim testim, hatta konu açmıştım, şu andan itibaren virüs testim pozitif çıkmış. Daha önceden yaşayanlar, nasıl bir süreç izledi? Bir de ilacı nereden alacağım, kime gideceğim? Hiç bilmiyorum.
C vitaminini ihmal etme ve D vitamin damlasını da kullan. Öksürük varsa aile hekiminle görüşüp şurup yazdır, balgamlıysa mukolitik efervesan tabletlerden alabilirsin. Ağrı için parol kullanılabilir. Ben sağlık memuruyum sıkıntı olursa yaz.