Koronaya karşı AMD

Dandirik dediğin AMD olmasa rekabet olmazdı ve şu anda Intel'de hala 7 nesil performansı verirdi.

Arkadaşlar ben olaya kullanıcı olarak bakıyorum, AMD iyi bir atılım yaptı fakat eksileri var. CPB kapatmadan normal ısılara dönmüyor veya stok soğutucu hiçbir şekilde yeterli olmuyor. Onlarca konu görüyorum her gün cpb kapat stok soğutucu değiştir diye. Intel 8. ve 9. nesili net eleştiririm fakat 10. nesil kesinlikle Hyperthreading ve 12 izle ile oyun-gündelik kullanım için tekrar yükselişe geçmiştir bana göre. He ağır render-iş olayım vardır o zaman AMD tekrar düşünebilir ama onun dışında Intel 10. nesil tercih ederim.

İntel işlemcilerde tekrar lehim kullanmaya başladığı vakit bende AMD ısınıyor demeye başlayacağım, şuan kimin ısındığı apaçık ortada.

AMD Ryzen ile çok başarılı atımlar yaptı ve öne geçti, bugün veya yarın olmasa bile İntel'den büyük bir atılım bekliyoruz..
Ek olarak GPU'da AMD iyi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…