Ben Steam'den değil internetten Assetto Corsa indirdim kurdum oyunu açtım her araçta oyuna başladığım zaman gaza falan basabiliyorum ama ekran mavi mavi.
Resimdeki gibi.
Yanlış yazmışım sadece modlu kurduğum S2000 de oluyor.
Yıllardır aynı geyik sıkmadı mı be. Hatayı korsan olduğu için alıyor ama korsana destek yok diye belirtmeyin her seferinde. İndirimde 7 TL'ye düşüyor oyun. O zaman alın derim. Böyle sorunlarla uğraşmazsınız.
Problem bu güvenilir olmayan bir kaynaktan indirdiğin için. Oyun dosyaları bozuk bir oyun indirmişsin. Ucuz etin yahnisi diyeceğim ama bu direkt Free oluyor.
CSP hatası bu bazı modlar kilitli oluyor CSP olmadan açamazsınız. Orijinal oyun satın alıp sonrasında Custom Shader Patch yüklerseniz sorun geçicektir.
Assetto Corsa v1.16 introduces the new "Laguna Seca" laser-scanned track, 7 new cars among which the eagerly awaited Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio! Check the changelog for further info!
store.steampowered.com
Oyunun korsan olduğu için bu hatayı alıyorsundur. Steam gibi platformlardan orijinalini alabilirsin. İndirimle 6-7 lira gibi bir rakama düşüyor, 6-7 lira gibi bir rakam için de lütfen korsan kullanmayın. Rapor desen yok, oyun desen o da korsan. Bizim yapabilecek bir şeyimiz yok.
Yıllardır aynı geyik sıkmadı mı be. Hatayı korsan olduğu için alıyor ama korsana destek yok diye belirtmeyin her seferinde. İndirimde 7 Tl'ye düşüyor oyun. O zaman alın derim. Böyle sorunlarla uğraşmazsınız.
Yıllardır aynı geyik sıkmadı mı be. Hatayı korsan olduğu için alıyor ama korsana destek yok diye belirtmeyin her seferinde. İndirimde 7 TL'ye düşüyor oyun. O zaman alın derim. Böyle sorunlarla uğraşmazsınız.