Korsan ayakkabı giyinmek mantıklı mı?

Genellikle "zararlı" maddeleri daha fazla koydukları için ayakkabı daha sağlam oluyor ama fazla koydukları maddeler belli.

"Marka" takıntısı yüzünden sağlığını riske atacaksan ve ağrıya katlanacaksan al gitsin. Ama önerim "marka" çakması olmayan, kaliteli ve orijinal bir ayakkabı alman. Her ayakkabı ₺700 değil.

Giyinmek istediğim orijinal ayakkabının değeri 719TL idi. Ben de sahtesini aldım. Yanlış mı yaptım?

250-350TL arası orijinal ve güzel ayakkabılar var. Nike veya Adidas gibi markalarda rahatça bulabilirsiniz.

Ben ortopedik yönünden sormuyorum. Orjinal markalara karşı haksızlık yapmış olmuyor muyum ?
Abicim haksızlığı geç o ayakkabılar ayak sağlığı için başlı başına tehlike sırf orijinal tarzında gözüküyor. Gerekirse çirkin bir görünüme sahip ayakkabı alın ama rahat olsun.

"Marka" takıntısı yüzünden sağlığını riske atacaksan ve ağrıya katlanacaksan al gitsin. Ama önerim "marka" çakması olmayan, kaliteli ve orijinal bir ayakkabı alman. Her ayakkabı ₺700 değil.

Şu an giydiğim ayakkabıyı Adidas'tan indirimli aldım. 650TL'den 250'ye düşmüştü. Koşu ayakkabısı olarak geçiyor. Uzun süredir kullanıyorum gayet iyi.

Vermiş olduğunuz cevaplar için teşekkür ederim.

Korsan ayakkabı mı?

Hayır illaki ayakkabının orijinal olmasına gerek yok. Hey Allah'ım, forumdaki kişiler orijinal orijinal diye diye milletin psikolojisini bozmuş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…