Korsan GTA 5 dosyaları kullanmak ban sebebi mi?

kadirskrt

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben plati.ru'dan ucuz yollu GTA 5 hesabı aldım. Ancak oyun bende yüklü değildi. Sonra nerede yükleyeceğim derken RELOADED sürüm bir GTA 5 indirmişim. Ona crack yapmadan direk GTAVLauncher'a girdim. Ancak herhangi bir kullanıcı adı şifre istemeden girdi oyuna ancak onlinea giremedim. Neyse daha birkaç sorunla karşılaştım ama şu an 3DM crack dosyalarını oyun dosyalarına attım Social Club kurdum. En sonunda resimdeki manzarayla karşılaştım.(Daha öncesinde 6 GB yaklaşık indirme yapmıştı şu an bu halde.
Ben bunu indirdikten sonra oyuna girince kalan 3DM crack dosyaları ban sebebi midir? Ban yer miyim? Sileyim mi?

Ekran Alıntısıgasdga.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Rockstar dosyalarınızı doğrulayarak sizin için bütün güncellemeleri içeren oyun dosyaları ile oyununuzu çalıştırmak isteyecektir. Bu işlem sonunda crack dosyalarının silindiğini sanıyorum. Fakat yine de el ile kontrol edip 3DM dosyalarını silmekte fayda var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı