Korsan GTA 5 HDD bozar mı?

Daha fazla  
Merhabalar, dün GTA 5 korsan bir şekilde indirdim. Ardından bugün indirdim ve bilgisayar açılmadı. Fakat diğer arkadaşlarım indirdiğinde hiçbir sorun olmamıştı, düzgün bir şekilde de oynuyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Nihilianth
Korsana destek olsaydı, bu konu onaylanmazdı. Konunun korsan ile alakası yok, konunun içeriğini okumadan "gorsna desteğ yoğ" diyenlerden tiksiniyorum.

@clickclakbum
Harddiski ne zamandır kullanıyorsunuz? Bilgisayar açılmadı derken daha açıklayıcı olur musunuz?

Korsan indirdiyseniz burada yardım edecek biri olduğunu sanmıyorum. Bozma ihtimali de var, içinde virüs olup bütün cihazlarınıza bulaşma ihtimali de.

Öncelikle bize biraz bilgisayar açılmadıyı aç. @fromhell1'ın da dediği gibi BIOS ekranı gelmiyorsa demek ki sorun HDD'den daha büyük.

Merhabalar, dün GTA 5 korsan bir şekilde indirdim. Ardından bugün indirdim ve bilgisayar açılmadı. Fakat diğer arkadaşlarım indirdiğinde hiçbir sorun olmamıştı, düzgün bir şekilde de oynuyordum.
Oyunla alakalı olduğunu sanmıyorum. Parçalardan sıkıntı olmuş olabilir. Format atılıp düzeltilebilir. Bir oyunun o kadar büyük etkisi olacağı imkansız, çünkü zamanında ben de korsan indirmiştim. ETS idi sanırsam, sonra bilgisayar kullanılmayacak derece yavaşlayıp donuyordu. Hatta kendi kendine kapanmıştı. Daha sonra bir formatla eski hâline döndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…