Korsan GTA 5 HDD bozar mı?

Daha fazla  
Merhabalar, dün GTA 5 korsan bir şekilde indirdim. Ardından bugün indirdim ve bilgisayar açılmadı. Fakat diğer arkadaşlarım indirdiğinde hiçbir sorun olmamıştı, düzgün bir şekilde de oynuyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS ekranı gelmiyorsa helvasını kavurun hocam zaten.
Yok yok, BIOS ekranı gelmezse zaten tamamı ile bitmiştir. Açılmıyor derken Windows normal olarak başlat vardı. Ben de başlangıç onarma yapmayı denedim ve ardından sistem geri yükleme seçeneklerini falan denedim yine de olmadı. Sonra format atayım dedim ve dosya eksik falan dedi, tekrardan bilgisayarı açayım dedim bu sefer de BOOTMGR eksik hatası aldım, sonra da açmadım.
Format atmayı denedim orijinal DVD ile, fakat yine de dosyalar eksik dedi.

Ne yapmışsa artık bilgisayarı mahvetmiş

HDD daha dün yeni taktırdım.

BOOTMGR ise Windows’un Boot dosyası silinmiş, hangi Windows sürümündeydiniz ? (Yapı numarası ile lazım, BOOT dosyasını verirsek Live CD ile sisteminize o dosyayı atarsınız ve işletim sistemi açılır tabi başka sıkıntı yoksa)

Windows 7 Home Premium, başka bir sıkıntı da yok.

Windows 7 yapı numarasına nasıl ulaşırım? Başka bir sıkıntıda yok.
Sistem açılsa Çalıştır’a Winver yaz diyeceğim ama açılmıyor, format atmayı deneyin.
@hellhunter’in dediğini yapın, iyi söylediniz (ben düz dosyayı verecektim ama kurduğunuz diskten de onarma ile o dosyaya ulaşırsınız).

Hocam 32 Bit Starter var fakat benim normalde PC 64 Bit. Yani kurduğum GTA 5 virüslü. HDD ondan mahvolmuş olabilir mi? Çok geç artık tamirde verdim bilgisayarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…