imbarutcu Femtopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar merhaba, GTA San Andreas mobil oynamak için oyunu indirdim fakat oyundan atıyor. Çözüm yolunu bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2022
Arkadaşlar merhaba, GTA San Andreas mobil oynamak için oyunu indirdim fakat oyundan atıyor. Çözüm yolunu bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.
TheKaan0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.629 Çözümler 4 6 Mayıs 2022 #2 Telefon özelliklerinizi yazabilir misiniz?
imbarutcu Femtopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #3 Hocam Xiaomi Redmi 9C kullanıyorum. 2 GB RAM var. Android 10 kullanıyorum.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #4 Burası yerine o meşhur siteden indirmeyi dener misiniz?
imbarutcu Femtopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #5 Zinederon dedi: Burası yerine o meşhur siteden indirmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam oradan da indirim fakat hep oyundan atıyor. Bir de o sitenin arka planda coin madenciliği yaptığını duymuştum.
Zinederon dedi: Burası yerine o meşhur siteden indirmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam oradan da indirim fakat hep oyundan atıyor. Bir de o sitenin arka planda coin madenciliği yaptığını duymuştum.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #6 imbarutcu dedi: Hocam oradan da indirim fakat hep oyundan atıyor. Bir de o sitenin arka planda coin madenciliği yaptığını duymuştum. Genişletmek için tıkla... Kurulumu doğru yaptığınıza emin misiniz? APK ve OBB'yi indirip, önce OBB'yi atıp sonra APK'yı kurmayı deneyin. imbarutcu dedi: Atıyor. Bir de o sitenin arka planda coin madenciliği yaptığını duymuştum. Genişletmek için tıkla... Onların tamamı çamur atmadır. Minecraft 1.4 çıktığından beri oradan Minecraft GTA vs. indiriyorum (tahminen 7 yıl olmuştur) ve ne performans düşüşü oldu ne hesabım çalındı. İlk başta reklamlı link geliyor ona tıklamayın yeter. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2022
imbarutcu dedi: Hocam oradan da indirim fakat hep oyundan atıyor. Bir de o sitenin arka planda coin madenciliği yaptığını duymuştum. Genişletmek için tıkla... Kurulumu doğru yaptığınıza emin misiniz? APK ve OBB'yi indirip, önce OBB'yi atıp sonra APK'yı kurmayı deneyin. imbarutcu dedi: Atıyor. Bir de o sitenin arka planda coin madenciliği yaptığını duymuştum. Genişletmek için tıkla... Onların tamamı çamur atmadır. Minecraft 1.4 çıktığından beri oradan Minecraft GTA vs. indiriyorum (tahminen 7 yıl olmuştur) ve ne performans düşüşü oldu ne hesabım çalındı. İlk başta reklamlı link geliyor ona tıklamayın yeter.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 7 Mayıs 2022 #7 Grand Theft Auto: San Andreas - Google Play'de Uygulamalar Rockstar Games, şehrini kapsayan mobil dünyasına play.google.com
Grand Theft Auto: San Andreas - Google Play'de Uygulamalar Rockstar Games, şehrini kapsayan mobil dünyasına play.google.com